Imediat după producerea accidentului rutier, motocicleta și mașina au luat foc.

Potrivit ISU Arad, accidentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență în jurul orei 14:30, iar până la sosirea ambulanței și a echipajului de pompieri, atât autoturismul, cât și motocicleta erau deja cuprinse de flăcări în totalitate.

La locul producerii accidentului au intervenit un echipaj de stingere, o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SAJ și un alt echipaj de stingere de la SVSU Felnac.

Conducătorul motocicletei nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Din păcate, medicii nu au reușit să îl mai readucă la viață pe motociclist, care era deja inconștient când au început manevrele de resuscitare. Șoferul mașinii de teren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Accidentul s-a produs între o motocicletă și un autoturism de teren. Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 14:30. În momentul apelului au fost alertate forțele Detașamentului de Pompieri Arad, Serviciului de Ambulanța Județean Arad și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Felnac. . Apelantul a anunțat că atât autoturismul, cât și motocicleta au luat foc. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, ambele ardeau generalizat. A fost găsită o victimă inconștientă, bărbat, 45 de ani, conducătorul motocicletei. Acesta, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul. Atât autoturismul, cât și motocicleta au ars în totalitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, potrivit aradon.ro.

Din primele cercetări a rezultat că, bărbatul de 30 de ani care conducea un autoturism de teren pe D.J. 682 dinspre Arad, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Timiș.

Șoferul nu consumase alcool înainte să urce la volan, însă va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Citește și