A fost extras de de urgență de către primul echipaj de pompieri ajuns la fața locului. Acesta a fost predat unui echipaj SAJ, care a declarat ulterior decesul. La fața locului, pomperii au intervenit cu o autospecială de intervenție și o autospecială de descarcerare, plus un echipaj SAJ cu o ambulanță.

"Din primele verificări, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea o motocicletă pe DN 7, la din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, iar la limita dintre localitățile Drăganu și Cotmeana, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism care circula din sens sensul opus de mers, condus de o femeie de 40 de ani, din Sibiu.
Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul motociclistului", informează autoritățile.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește și