Potrivit unui postări de pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, acţiunea a avut loc la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

"La solicitarea IPJ Dâmboviţa, 10 salvatori montani de la SPJ Salvamont Prahova şi Formaţia Salvamont Buşteni au participat la căutarea unei persoane dispărute, domiciliată în judeţul Dâmboviţa. Existau indicii că aceasta a dispărut pe Valea Caraimanului din Munţii Bucegi. Căutarea s-a desfăşurat terestru şi aerian, cu sprijinul IGAv, căruia îi mulţumim pentru sprijinul acordat. Căutările s-au încheiat fără niciun rezultat. E posibil ca în viitorul apropiat să se extindă aria de căutare, dacă apar indicii noi", precizează sursa citată.

Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat, pentru AGERPRES, că persoana căutată este un tânăr de 22 de ani din Dâmboviţa, care ar fi fost dat dispărut în luna iulie. La un moment dat, pe Valea Caraiman a fost găsită o bicicletă, în urma cercetărilor stabilindu-se că aceasta a aparţinut persoanei în cauză. În acest context, căutările s-au derulat în zona menţionată, a precizat Banu.

Citește și