Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit o conductă ce refula gaz iar mai în faţă, la o distanţă de aproximativ 50 m, a fost identificat un autoturism având partea stângă avariată. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani din Ardusat.

Acesta a relatat faptul că în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat, a pierdut controlul volanului, şi a ajuns cu autoturismul în afara părţii carosabile, distrugând conducta şi un gard al unui imobil.

În scurt timp, refularea gazului din conducta ruptă a fost oprită de către reprezentanţi din cadrul DEL GAZ GRID sosiţi la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul care a condus autoturismul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar valabilitatea numerelor de circulaţie provizorie este expirată . De asemenea acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Citește și