"ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în localitatea Copşa Mică la un accident rutier produs între trei autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru o persoană de sex feminin care acuza dureri de coloană şi a fost transportată la CPU Mediaş pentru investigaţii suplimentare", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Accidentul în care sunt implicate trei maşini a fost cauzat de un şofer care nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în maşina din faţa sa, pe care a proiectat-o în remorca din faţă, potrivit Poliţiei.

"Pe DN 14, Copşa Mică, pe direcţia Mediaş - Sibiu, şoferul unui autoturism nu păstrează distanţa de siguranţă şi intră in coliziune cu autoturismul din faţa sa, pe care îl proiectează în remorca tractată de un alt auto oprit înaintea unei treceri de pietoni pentru a acorda prioritate celor care traversau. Pasagera din autoturismul care tracta remorca este rănită, aceasta fiind transportată la spital, conştientă. Are 31 de ani, este din judeţul Bistriţa Năsăud. Şoferul care a produs evenimentul este localnic, in vârstă de 43 de ani. Traficul este îngreunat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Citește și