"În această dimineaţă, în jurul orei 05:30, ISU Sibiu - Secţia Mediaş a intervenit de urgenţă cu două echipaje SMURD şi un echipaj de pompieri militari în satul Curciu, comuna Dârlos, pe strada Principală, unde s-a produs o explozie a unei butelii. S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulţi şi doi copii care au fost transportaţi, conştienţi, la CPU Mediaş, cu arsuri pe aproximativ 30% din corp. Forţe alocate: două echipaje SMURD, trei ambulanţe SAJ, un echipaj de pompieri militari", a anunţat ISU Sibiu.

Victima cel mai grav rănită este un bărbat de 65 de ani, care are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.

"SAJ SIBIU a trimis în această dimineaţă, la ora 5:30, trei echipaje de tip B2 în localitatea Curciu, unde, în urma exploziei unei butelii de gaz au fost rănite cinci persoane. Echipajele medicale ale SAJ, împreună cu echipajele ISU, au acordat asistenţă medicală de urgenţă unui număr de trei adulţi şi doi copii, care prezentau arsuri de diferite grade", conform SAJ Sibiu.

Astfel, potrivit primelor informaţii, o femeie 64 ani a suferit arsuri la membrele superioare şi torace, un bărbat de 65 ani - pe 90% din suprafaţa corporală, având diferite grade de arsuri pe membre, torace şi abdomen, un bărbat 30 ani, de asemenea cu arsuri pe membre, torace şi abdomen.

Totodată, au fost rănite două fetiţe, în vârstă de 10 şi respectiv 7 ani, prima prezentând arsuri pe 30% din suprafaţa corporală, iar cea de-a doua - la faţă şi la membre superioare.

Toate victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Mediaş, unde, după evaluare, s-a decis transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu, a precizat Ambulanţa Sibiu.

Citește și