Nenorocirea s-a produs în jurul orei 23.00. Un apel la 112 anunța un accident grav, în dreptul complexului comercial Carrefour Vulcan, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că o șoferiță de 24 de ani "ar fi efectuat virajul la stânga, din parcarea complexului pe Șoseaua Progresului, intrând în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani".

Impactul a fost devastator. Motociclistul a fost aruncat prin aer câţiva metri, iar motorul s-a aprins, arzând în proporție de 90%.

"Eu am frânat, vă daţi seama, pentru că mi-era frică că dacă am prins apă, şi aşa am prins un pic de apă, o să cad şi eu. După care am văzut doar foc şi am văzut pielea albă pentru că i-a zburat geaca, i-a trecut peste cap în momentul în care a căzut", a declarat un martor.

Florin a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat de medicii chemați în ajutor.

Din păcate, băiatul s-a stins la Spitalul Universitar, decesul fiind pronunțat în jurul orei 00:45.

Și șoferița a ajuns la spital, cu răni ușoare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea tragediei.

Citește și