În ziua de joi, 24 iunie 2020, polițiștii de forntieră maramureșeni aflați în exercițiu pe raza localității Sighetu Marmației, au oprit spre control un autoturism condus de un tânăr în vârsta de 20 de ani.

În urma verificărilor asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă sun capotă, o pungă cu 17 bile învelite în folie de aluminiu ce conțineau o substanță vegetală, de culoare verde oliv, posibil canabis.

În urma continuării cercetărilor, a mai fost depistată încă o persoana mai în vârstă, tata tânărului, care ieșea din scara unui bloc de locuințe din aceeași localitate, având asupra sa un borcan cu 44 de bile, ambalate la fel și care conțineau aceeași substanță.

În total s-a descoperit o cantitate de 155,3 grame de canabis. Cele două persoane sunt cercetate acum pentru deținere de droguri de risc, trafic de droguri de risc și conducere sub influența substanțelor psihotrope, toate in formă continuată. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră

Citește și