Potrivit sursei citate, pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Slatina, Cornu Luncii şi Mălini, au intervenit cu şapte autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Slatina, observat şi anunţat cu întârziere, deoarece unitatea respectivă nu a avut activitate de lucru specifică în ultima perioadă.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperişul halei şi bunurile din interior, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp.

Pe lângă acoperiş, incendiul a mai afectat utilaje pentru debitat lemn, două birouri amenajate în interiorul construcţiei, instalaţia electrică, sistemul de supraveghere video, precum şi deşeuri lemnoase rezultate în urma prelucrării.

De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi din bolţari de beton ai clădirii.

Potrivit ISU Suceava, flăcările au izbucnit în unul dintre birouri, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică aferentă camerelor video de supraveghere.

Incendiul a fost lichidat după o intervenţie de aproape două ore, nefiind înregistrat victime.

Citește și