Potrivit Biroului de presă al IPJ Harghita, un tânăr de 24 de ani, din comuna Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 132, la intrare în oraşul Vlăhiţa dinspre comuna Lueta, s-a angajat în depăşirea unui microbuz şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un localnic de 20 de ani.

În urma impactului au fost răniţi cei doi şoferi şi doi pasageri, un bărbat de 40 de ani, din oraşul Vlăhiţa şi o femeie de 20 de ani, din comuna Lueta.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că bărbatul de 40 ani a rămas încarcerat, iar o femeie acuza dureri şi era imobilizată, ambii fiind extraşi de echipajele de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc şi SVSU Vlăhiţa.

De asemenea, au fost asistaţi medical la faţa locului şi şoferii celor două autoturisme.

Toate cele patru victime, cu diverse traumatisme, au fost preluate şi transportate de echipajele SMURD şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Citește și