Se pare că femeia tocmai ieșise din magazinul alimentar unde muncea când a fost atacată de un necunoscut. Acesta a înjunghiat-o iar lama cuțitului s-ar fi rupt în abdomen.

Agresorul nu s-a oprit nici după ce femeia ar fi căzut la pământ. Acesta a continuat să o lovească cu picioarele.

Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare deosebit de gravă. Până în acest moment medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață. Astăzi, aceștia au cerut ajutorul unui elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital de specialitate din Spitalul Tg Mureș.

Aceleași surse susțin că principalul suspect ar fi fost reținut de poliție.

Ce spune IPJ MARAMUREŞ

“Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus efectuează cercetări și investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale și în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală.
La finalizarea cercetărilor și după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale”, declară în exclusivitate pentru baiamare24.ro ag. şef Romeo Tămăşan – IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE (Surse vasiledale.ro)

Conform surselor noastre femeia înjunghiată era vânzătoare la un bar. Se pare că principalul suspect, un cetățean de etnie rromă din aceeași localitate, ar fi pândit-o și a așteptat ca aceasta să închidă barul. Atunci a atacat-o cu cuțitul și a înjunghiat-o de 7 ori. Apoi a plecat liniștit. Femeia s-a târât cu ultimele puteri și a reușit să ceară ajutor.

Conform surselor noastre femeia are doi copilași care o așteptau acasă. Suspectul, Darius poreclit Bățoi, ar fi declarat anchetatorilor că nu știe de ce a atacat-o pe femeie.

Citește și