Dosare penale la regimul rutier

La 18.10.2020, ora 08.20, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Suceava, a oprit pentru control pe DN 2E pe raza comunei Cornu Luncii, autoturismul condus de un localnic de 47 de ani , surprins de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce rula cu viteza de 97 km/h pe un sector de drum cu limită 50 km/h, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical, bărbatul de 47 de ani a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluţionat procedural.

La 18.10.2020, ora 21.55, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe D.J. 209 D, in comuna Calafindești, autoturismul condus de un localnic de 51 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 18.10.2020, în jurul orei 21.15, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Frumosu, autoturismul condus de un localnic de 61 de ani.      Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 La 18.10.2020, ora 22.00, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe raza comunei Calafindeşti autoturismul condus de un localnic de 44 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 La 18.10.2020, în jurul orei 21.15, o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni a oprit pentru control pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *